Värm upp med te

När man är förkyld så är det många som gärna väljer te som dryck för att lindra halsen och bli lite piggare. Drycken passar även utmärkt att värma sig med efter att man varit utomhus en kall dag, vilket gjort att te blivit en riktig klassiker för många under höst- och vintertid. Du kan enkelt ta med dig den i en termos eller termosmugg när du ska iväg, så att du kan värma dig under dagen. På vintern finns det en mängd olika aktiviteter som man kan sysselsätta sig med på sin fria tid. Flera utav dessa görs utomhus och att då ta med sig varm dryck och någonting gott att äta brukar vara väldigt uppskattat när man håller igång hela dagen. detta gäller såväl när du åker i skidbacken eller om du bygger snökojor.

Vill man inte själv utföra aktiviteterna finns det mängder av stora mästerskap som man istället kan följa från läktaren, eller via olika tv-sändningar. Ishockey är en sport som många har ett stort intresse för och här finns det flera olika ligor och turneringar att följa. En utav de allra största och som återkommer varje år är världsmästerskapet i hockey. Under ishockey-VM samlas 16 landslag från alla världen hörn för att mötas och göra upp om vilka som är bäst på att sätta pucken i mål. I landslaget ingår spelare som alla är födda eller skrivna i Sverige, men det spelar ingen roll var de spelar under övrig tid på året. Till exempel kan det svenska landslaget bestå utav spelare från såväl de svenska ligorna som NHL eller KHL.
Lagen spelar till en början gruppspel, därifrån de bästa lagen sedan går vidare till slutspel. I dessa avgörande matcher är det vinna eller försvinna som gäller och därför är det ett otroligt tryck på spelarna och deras prestationer.

Om du vill läsa mer om det stora mästerskapet så kan vi tipsa om nyhetssajten vmhockey.se som uppdaterar med såväl nyheter som tv-tider och resultat när mästerskapet drar igång. Förutom herrarnas mästerskap går det här även att hitta information för dam-VM samt junior-VM som spelas kring jul och nyår.